ULËSE KATRORE

ПОПУСТ

199ден

Gjendja: Out stock

ULËSE KATRORE 46x46x4 cm

Comodita Ulëse Katrore 46x46x4cm – dekor i veçantë që sjell ngjyra në ambientet tuaja.
E përkryer për karriget e tryezës së bukës në kuzhinë. E përshtatshme edhe për ato në oborrin e shtëpisë, apo edhe karrige të kafeterive.
Me përbërje të materialit të cilësisë së lartë, ju ofron butësi dhe rehati. Qëndron stabile në karrige.
Ulësja katrore vjen tek ju, në ngjyra të ndryshme, me mundësi përdorimi në të dy anët.

Out of stock

SKU: 3902049280030 Kategoria: , ,