NEW REGENT DOTS

ПОПУСТ

2,499ден

имање: На залиха

Comodita Home ви го претставува ранецот за патување NEW REGENT DOTS!

Прецизно изработен во сите детали и естетски финеси. Новата колекција доаѓа како нова серија ранци со висока функционалност и повеќенаменска употреба. Со префинет изглед и специфични својства, засилени со многу џебови каде што освен личните предмети овозможува сместување на повеќе дигитални уреди.

Изработен од материјал кој не тежи многу, но истовремено е многу издржлив и отпорен на влага. Материјалот вклучува издржлив текстил, најлон, микро влакна од кожа, издржлив патент, како и рачки полнети со сунѓер за поудобно носење.

  • Материјал кој не се гребе и е отпорен на влага.
  • Дискретни и удобни рачки за носење.
  • USB port вметнат во страничниот џеб, наменет за полнење на телефонот без да има потреба да го ставите телефонот внатре.
  • Џеб со синџир во страничниот дел за носење шише.
  • Главен џеб со подолг патент за добра организираност на предметите, вклучувајќи и лаптоп и други лични предмети, како и можност за нивно лесно вадење.
  • Дополнително одвојување на место со патент и достапност до главниот џеб за да овозможи извлекување на потребните предмети без да се наруши организираноста на другите предмети.
  • Џеб за лаптоп и таблет, засилени со полнење од сунѓер за заштита при потреси.
  • Систем за поддршка на удобноста на грбот со мрежа со 3D полнење за рамената – носење со можност за прилагодување.

9 на залиха

SKU: 5310233006010 Категории: ,