NEW REGENT DOTS

ПОПУСТ

1,999ден

имање: На залиха

Comodita Home ви го претставува ранецот NEW REGENT DOTS.

Прецизно изработен со различни детали и естетски финеси.
Новата колекција доаѓа како нова серија ранци со висока функционалност и повеќенаменска употреба. Префинет изглед со специфични својства, засилен со многу џебови каде што освен лични предмети, овозможува сместување на повеќе дигитални уреди. Изработен од материјал кој не тежи многу, но истовремено е многу издржлив и отпорен на влага

Материјалот вклучува издржлив текстил, најлон, микро влакна од кожа, издржлив патент, како и рачки полнети со сунѓер за поудобно носење.
Главно својство на овие ранци е да овозможат лесен пристап до предметите преку широк, голем синџир.

9 in stock

SKU: 5310233006010 Категории: ,

Опис

Материјал кој не се гребе и е отпорен на влага.
Дискретни и удобни рачки за носење.
USB port вметнат во страничниот џеб, наменет за полнење на телефонот без да има потреба да се стави во
Џеб со синџир во страничниот дел за носење шише.
Главен џеб со подолг патент за добра организираност на предметите, вклучувајќи и лаптоп и други лични предмети, како и можност за нивно лесно вадење.
Дополнително одвојување на место со патент и достапност до главниот џеб за да овозможи извлекување на потребните предмети без да се наруши организираноста на другите предмети.
Џеб за лаптоп и таблет, засилени со полнење од сунѓер за заштита при потреси.
Систем за поддршка на удобноста на грбот со мрежа со 3D полнење за рамената – носење со можност за прилагодување.