РАНЕЦ ЗА ПИКНИК REGENT

ПОПУСТ

2,499ден

имање: На залиха

Торба за пикник од брендот Regent, доаѓа со 30 елементи со уникатен стил, како ранец за пикник, во црна боја и со кафени детали.Изработен од полиестер.
Додатоци:
1. 100% водоотпорен килим за пикник во странично превиткан волнен материјал со големина 120x135CM.
2. Лесен држач за шишиња со синџир за отстранување на виното.
3. Челична лажица: 4 парчиња
4. Чинија: 4 парчиња
5. Чаши за вино: 4 парчиња
6. Памучна салфетка: 4 парчиња
7. Отворачи за шишиња: 1 парче
8. Пластична плоча за сечење: 1 парче
9. Челична вилушка: 4 парчиња
10. Челичен нож: 4 парчиња
11.Држач за сол и бибер: 2 парчиња

8 in stock

SKU: 3907489130150 Категории: ,