ПАКЕТ ДУШЕК SOFT 200x90CM

ПОПУСТ

7,325ден

имање: На залиха

ДУШЕК SOFT 200x90CM + ЈОРГАН MEDIUM LINE 200x160CM

ПРОБАЈТЕ ГО SOFT ДУШЕКОТ И ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ГИ ПРИДОБИВКИТЕ НА МИРНИОТ СОН!

Soft е мек душек составен од 3 различни слоја на полиуретанска пена со различна густина. Овој душек нуди идеална потпора за вашето тело и најважно мирен сон. Обезбедува совршен баланс за време на спиењето без разлика на положбата на телото.

Карактеристики:

  • Дебелината на душекот е 23cm.
  • Порозна структура, лесно прилагодлив.
  • Airmesh странични делови служат за оптимално проветрување и истите овозможуваат да се отстрани влагата од душекот и да внесат свеж воздух внатре, константно проветрувајќи го целиот душек. Спијте удобно со прилагодена температура и терморегулација на највисоко ниво.
  • 3 слоеви со различна густина, направени за да овозможуваат поддршка за вашето тело при секое движење. Нуди балансирани движења во текот на спиењето без оглед во која положба спиете.
  • Душек со 2 години гаранција.
  • Достапен во стандардни и не-стандардни димензии.
  • Анатомски, ортопедски, антиалергиски, антибактериски, само проветрување, согласно критериумите за заштита на средината, биолошки адитиви и без хемиски агенси.