ПЕРНИЦА GEL SAPONETA

ПОПУСТ

2,399ден

имање: На залиха

Гел перница во прекривка со свеж материјал!

Со елиминирање на заморот, оштетувањето и непријатноста предизвикани од многу меки, цврсти или флексибилни перници, оваа перница му помага на телото многу брзо да влезе во добра состојба на сон. Опуштената глава и врат може да ја подобрат мускулната парализа предизвикана од лошата циркулација на крвта и пренатрупаните нерви, и може да го намалат тресењето за време на спиењето, што ќе ви овозможи да имате мирен сон.

Мека Memory пена добива форма за да ги поддржи вашата глава и врат. Ги нуди предностите на технологијата Memory Foam, обликувана да ве поддржува во положбата во која спиете. Дополнителната задоволство од луксузната мека обвивка помага да се обезбеди соодветна температура за спиење. Клетките од Memory пената се прилагодуваат кога се става тежина, а перницата има единствена клеточна структура која реагира на телесната температура и тежината. Притисокот се распределува на поголем број ќелии од Memory пената, што може да ја оптимизира поддршката помагајќи да се распредели ефикасно тежината.

Иновативна освежувачка технологија на гел. Гел со Memory пена дизајниран за зголемена циркулација на воздухот ја одржува топлината подалеку. Перницата нуди чувство на свежина што помага во регулирање на температурата. Совршен за секој кој сака свежа средина за спиење!

Димензии: 60x40x12cm.