ПАКЕТ ALOE VERA EKONOMIK

ПОПУСТ

5,490ден

имање: На залиха

x2 ДУШЕЦИ ALOE VERA EKONOMIK + x2 ПЕРНИЦИ CLASSIC MEMORY

Душекот Aloe Vera Ekonomik е душек изработен од полиуретанска пена. Димензијата на душекот е 190x90cm.

Има 16cm висина и гаранција од 1 месец. Се карактеризира како мек душек.

Дополнителни информации

Димензија

190x90cm