ДУШЕК COMODITA MEMORY

ПОПУСТ

9,275ден20,275ден

имање: На залиха

Душекот Memory е составен од различни слоеви на пена кои го финализираат душекот со висина од 26cm и притоа да биде исклучително удобен. Структурата на овој душек е дизајниран од горен слој Memory пена од 4cm, различни слоеви од полиуретанска пена, основен слој од полиуретанска пена со поголема густина, странични мрежи Airmesh за оптимална вентилација и обвивка на душек составен од микрофибер.

Слојот од Memory пена одговара на специфичните контури на вашето тело, овозможува тежината да биде рамномерно распоредена по целата нејзина површина за да не го чувствувате притисокот на вашата тежина и на тој начин вашето тело да се чувствува опуштено. Додека средните слоеви обезбедуваат соодветна поддршка за вашиот ‘рбет, сите слоеви на душекот се дизајнирани да помогнат да се обезбеди издржливост и долговечност на душекот со 3-димензионална клеточна структура која овозможува оптимална вентилација низ целата површина. Страничните мрежи Airmesh овозможуваат влажниот воздух да излезе од душекот и да внесе свеж воздух внатре, зголемувајќи ја постојано циркулацијата на воздухот низ целиот душек.

Душекот Memory има обвивка за душек со содржина на микрофибер, што овозможува постелнините да не се лизгаат на душекот, овозможувајќи ви здрава средина за спиење. Достапен во стандардни и нестандардни димензии.

Карактеристики:

  • Душек со дебелина од 26cm.
  • Крајниот и средниот слој се составени од полиуретанска пена со различна густина нудејќи потпора на 5 клучни делови на телото од главата до прстите на нозете, со тродимензионална структура која нуди проветрување на целата површина на душекот.
  • Најгорниот слој е изработен од 4cm. Memory пена која се прилагодува на специфичните контури на вашето тело. Го распределува притисокот од телото рамномерно на целата површина, така што вие нема да почувствувате притисок од вашата тежина и вашето тело ќе се чувствува ослободено.
  • Airmesh странични делови служат за оптимално проветрување, а истите овозможуваат да се отстрани влагата од душекот и да внесат свеж воздух внатре, проветрувајќи го константно целиот душек. Спијте удобно со прилагодена температура и терморегулација на највисоко ниво.
  • Основата, прекривката на душекот е мека и мазна, составена од уникатен материјал, со микро влакна и памук овозможувајќи постелнината да не се лизга.
  • Душекот има 3 години гаранција.
  • Достапен во стандардни и не-стандардни димензии.
  • Упатство за употреба: Душекот доаѓа во херметички затворен вакум спакуван. Откако ќе се отвори, тој ќе добие форма во рок од 10-20 минути, но не треба да се користи барем во следните 24 часа. Душекот не треба да има контакт со вода.
Clear

Дополнителни информации

Dimensioni

190×90, 200×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 160×190, 180×190, 200×200