NUTRIFAST БЕЛ

ПОПУСТ

3,599ден

имање: На залиха
  • 25.000 вртежи во минута.
  • 1000W моќ.
  • Nutrifast доаѓа во две верзии, црно и бело.
  • Совршен за подготовка на пијалоци, пијалаци и многу повеќе.
  • Единствени сечења на брич на Nutrifast, мелење и екстрахи состојки без да ја изгубат хранливата вредност

Добивате:

  • 1-литарско стакло.
  • 2 чаши од 800 милилитри.
  • Специјална торбичка за носење Nutrifast.
  • Многу практични капаци за складирање пијалаци.
  • Kнигата на упатства и рецепти за пијалаци.