СЕТ ЗА ГОТВЕЊЕ BIO DIAMOND 5 ПАР.

ПОПУСТ

3,990ден

имање: На залиха

Сетот за готвење Bio Diamond ја комбинира екстремната цврстина на вистински дијамантски камен нанесен во честички и издржливост со исклучителни спецификации, формирајќи одлична површина што го прави готвењето лесно и вкусно. Површината на елементите на овој комплет е зајакната со вистински дијамантски кристали, кои му даваат  издржливост, топлинска спроводливост и нелепливи својства кои траат долго време. Конструкцијата на контејнерот е изработена од чист алуминиум со дебелина од 4cm, доволно силна што садот не се наведнува. Основната формула потекнува од Кореја, додека ние понудивме развој на сложен процес на апликација со повеќе слоеви, што неверојатно ги подобри перформансите на контејнерот. Bio Diamond, како и самото име, е создадено од производствен процес под еколошка средина од биоразградливи еколошки материјали. Покрај еколошките материјали, вакви јадења можете да готвите на ниски температури, така што заштедувате енергија со тоа што процесот на готвење ќе биде што е можно поефикасен и со многу помали трошоци.

Сет од 5 парчиња: 1x тенџере 20cm, 1x тенџерe 24cm, 1x тава 26cm, 1x капак 20cm, 1x капак 24cm.

  • Материјал: Камен.
  • Упатство за употреба: Исчистете го со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Гаранција 2 години.