ТАВА COMODITA 24CM

ПОПУСТ

549ден

имање: На залиха

Тавата Comodita е во тркалезна форма со гранит во комбинација со ергономска црна рачка. Нејзината рамна површина влијае топлината да се распределува паралелно низ просторот, рамномерно да се пече секоја состојка.

  • Димензии: 24cm
  • Материјал: Камен.
  • Упатство за употреба: Исчистете го со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.