СЕТ ТЕНЏЕРИЊА ОД ЧЕЛИК 8 ПАР.

ПОПУСТ

6,699ден

имање: На залиха

1x Длабоко тенџере со дијаметар 24cm,
1x Средно тенџере со дијаметар од 24cm,
1x Мало тенџере со дијаметар од 20cm,
1x Длабока тава со дијаметар од 16cm,
4x капаци.