СЕТ ЗА ДВОР (МАСА СО СТОЛИЦИ) – 5 ПАР.

ПОПУСТ

63,999ден

имање: На залиха

ГРАДИНАРСКИ СЕТ – 5 ДЕЛОВИ

Дизајнирајте го вашиот трем со елементи што додаваат удобност и го разубавуваат секој момент од вашето попладне на отворено. Овој сет од 5 парчиња нуди удобност за четири лица, како пријатен простор за живеење каде што можете да ја прочитате вашата омилена книга, да вечерате со семејството или да уживате во летната свежина. Со специјална структура направена од дрво, ратан со држачи за железо и заедно со дебелиот слој на ќерамиди со шила, деловите од овој комплет се финализирани како исклучително удобни седишта. Седишта за едно лице можат да соберат луѓе со тежина до 160 кг., Фотељитеи за две лица до 360 кг. Додека на масите можете да поставите елементи до 80 кг.

Димензии:

  • Фотеља: 76x73x65cm
  • Тросед: 171х73х65cm
  • Мала маса: 44х44х37cm
  • Голема маса: 62х62Х42cm

Материјал: Дрво, пластика, ратан и алуминиум.

  • Упатство за употреба: Чистете со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.