ПРЕКЛОПЕН СТОЛ ЗА ПИКНИК – ЦРН

ПОПУСТ

1,849ден

имање: На залиха

ПРЕКЛОПЕН СТОЛ ЗА ПИКНИК

  • Боја: Црнa
  • Димензии: 55х61х90cm
  • Материјал: Железо и текстил