ПАКЕТ GARDEN 6 ПАР.

ПОПУСТ

11,499ден

имање: На залиха

4X СТОЛИЦИ BLACK + ТРКАЛЕЗНА МАСА BLACK + ЧАДОР ЗА ДВОР BLACK

Овој градинарски стол се одликува со висока удобност за вашиот грб, добрата контрола на потпирачите за раце и минималистичкиот дизајн. Исклучително е лесен да се одржува и се вклопува со различни видови маси. Столот може да издржи луѓе со тежина до 160 килограми.

Градинарската маса доаѓа во квадратна форма, со стаклена структура што ја прави исклучително стабилна и издржлива. Тапацираното стакло на врвот на масата има брановидна шема, со отворена дупка во средината за да го поставите шаторот за сенка. Држачите на оваа маса се многу издржливи.

Градинарскиот шатор е вистинскиот додаток што ја финализира удобноста во отворена средина. Совршен за давање сенка во сончеви денови, овој шатор има значителен дијаметар за да овозможи сенка за целата маса. Сосема е лесно да се исчисти и лесно се вклопува во дупката во средината на масата.

Столиците:

  • Боја: Црна.
  • Димензија: 54х73х90cm.
  • Материјал: Железо и текстил.

Масата:

  • Боја: Црна.
  • Димензии: 80x80x71cm.
  • Материјал: Железо и стакло.

Чадор:

  • Боја: Црна.
  • Димензии: ∅ 180х200cm.
  • Материјал: Полиестер и железо.