ЛЕЖАЛКА – HAMMOCK WHITE

ПОПУСТ

1,399ден

имање: На залиха

БЕЛО ЛЕЖАЛКА

  • Димензии: 200x100cm со продолжеток 280x100cm
  • Материјал: Дрво, ткаенина и сенит