НАВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ RAINBOW AIR S 3IN1

ПОПУСТ

1,599ден

имање: На залиха

Comodita Home го претставува Rainbow Air S!

Ултразвучен навлажнувач со 3 функции во само 1 уред:

  • Ја регулира влажноста на воздухот – резервоар со капацитет од 1,3 литри.
  • Ноќно LED светло со 7 бои за украсување на просториите на куќата.
  • Пријатен мирис во вашиот дом.
  • Светлината станува црвена кога ќе се потроши количината на вода.
  • Се исклучува автоматски кога ќе се потроши количината на вода.
  • Работи до 6 часа на максимално ниво.
  • Димензии: 160х160х240mm.
  • Погоден за соби од 25 до 35 квадратни метри.

Rainbow Air S е погоден и за собата на вашето дете.