НАВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ RAINBOW AIR M

ПОПУСТ

1,999ден

имање: На залиха

Comodita Home го претставува Rainbow Air M!

Елиминирајте ја сувоста во вашата домашна средина со помош на мултифункционалниот уред Rainbow Air M.

  • Со резервоар со капацитет од 4 литри вода ја освежувате секоја соба.
  • Диспензер за вашите омилени мириси и LED ноќно светло во 7 бои.
  • Погоден за соба со површина од 40 квадратни метри.
  • Се исклучува автоматски кога ќе се потроши количината на вода.
  • Светлината станува црвена кога ќе се потроши количината на вода.