ДОДАТОЦИ ЗА БАЊА BLACK

ПОПУСТ

1,399ден

имање: На залиха

Секоја бања има потреба од додатоци за да биде комплетна. Овозможете поинаков изглед на вашата бања со сетот додатоци изработени од керамика.
Комплетот содржи:
• Сад за сапун
• Држачи за четки за заби
• Сад затечен сапун
• Држач за тоалетна четка