ДУШЕК COMODITA MEMORY

ПОПУСТ

9,175ден16,025ден

имање: На залиха

Составен е од 5 слоеви што го прави овој душек најпосакуван имајќи го во предвид фактот дека ви овозможува да спиете подобро.
Иновација која ви помага да го исфрлите стресот од телото.

Clear
SKU: N/A Категории: , ,

Опис

Карактеристики:

  • Душек со дебелина од 28 см.
  • Крајниот и средниот слој се составени од полиуретанска пена со различна густина нудејќи потпора на 5 клучниделови на телото од главата до прстите на нозете, со тро – димензионална структура која нуди проветрување на целата површина на душекот.
  • Најгорниот слој е изработен од 4 см. мемори пена која се прилагодува на специфичните контури на вашето тело. Го распределува притисокот од телото рамномерно на целата површина, така што вие нема да почувствувате притисок од вашата тежина и вашето тело ќе се чувствува ослободено.
  • Airmesh странични делови служат за оптимално проветрување, а истите овозможуваат да се отстрани влагата од душекот и да внесат свеж воздух внатре, проветрувајќи го константно целиот душек. Спијте удобно со прилагодена температура и терморегулација на највисоко ниво.
  • Основата, прекривката на душекот е мека и мазна, составена од уникатен материјал, со микро влакна и памук овозможувајќи постелнината да не се лизга.
  • Душекот има 3 години гаранција.
  • Airmesh странични делови служат за оптимално проветрување, а истите овозможуваат да се отстрани влагата од душекот и да внесат свеж воздух внатре, проветрувајќи го константно целиот душек. Спијте удобно со прилагодена температура и терморегулација на највисоко ниво. терморегулација на највисоко ниво.
  • Составен е од 5 слоеви што го прави овој душек најпосакуван имајќи го во предвид фактот дека ви овозможува да спиете подобро. Иновација која ви помага да го исфрлите стресот од телото.
  • Душекот има 3 години гаранција.
  • Достапен во стандардни и не-стандардни димензии.

Дополнителни информации

димензии

190×90, 200×90, 200×120, 200×160, 200×180, 200X140, 160X190, 180X190