ДУШЕК COMODITA MEMORY

ПОПУСТ

9,975ден19,075ден

имање: На залиха

ДУШЕК СО 3 ГОДИНИ  ГАРАНЦИЈА! ДОСТАПЕН ВО СТАНДАРДНИ И НЕ-СТАНДАРДНИ ДИМЕНЗИИ.

Составен е од 5 слоеви што го прави овој душек најпосакуван имајќи го во предвид фактот дека ви овозможува да спиете подобро. Иновација која ви помага да го исфрлите стресот од телото. Единствен ротирачки душек,кој можете да го ротирате од две страни мека и цврста во зависност од вашата потреба за удобност на вашето тело.

Карактеристики:

Душек со дебелина од 25 см.

Крајниот и средниот слој се составени од полиуретанска пена со различна густина нудејќи потпора на 5 клучни делови на телото од главата до прстите на нозете, со тродимензионална структура која нуди проветрување на целата површина на душекот.

Најгорниот слој е изработен од 4 см. мемори пена која се прилагодува на специфичните контури на вашето тело. Го распределува притисокот од телото рамномерно на целата површина, така што вие нема да почувствувате притисок од вашата тежина и вашето тело ќе се чувствува ослободено.

Airmesh странични делови  служат за оптимално проветрување, а истите овозможуваат да се отстрани влагата од душекот и да внесат свеж воздух внатре, проветрувајќи го константно целиот душек. Спијте удобно со прилагодена температура и терморегулација на највисоко ниво.

Основата, прекривката на душекот е мека и мазна, составена од уникатен материјал, со микро влакна и памук овозможувајќи постелнината да не се лизга.

Душекот има 3 години гаранција.

Достапен во стандардни и не-стандардни димензии.

Clear

Дополнителни информации

Димензии

190×90, 200×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 160×190, 180×190