ДУШЕК PANDA

ПОПУСТ

2,699ден

имање: На залиха

ДУШЕК PANDA 120x60cm

Comodita душек за деца

Димензии 120×60 см.

Кога децата се наспани, тие растат и здраво се развиваат како од физички така и од психолошки аспект. Тие имаат потреба од најквалитетен душек во процесот на промена на тежината и висината.

Во Comodita Home може да го најдете вашиот душек за деца кој е удобен и долготраен.

Дизајниран на начин кој е соодветен во различните фази на развој на децата.

Се препорачува за периодот кога детето сè уште не почнало да се движи па сè до првите чекори. Прилагодлив е и за подоцнежните месеци кога детето почнува да се движи.

Мекиот материјал се прилагодува на кожата на децата. Изработен е од антибактериски и антиалергиски материјал и обезбедува здрава средина за децата.

5 in stock

SKU: 1020357 Категории: ,