ДУШЕК COMODITA HYBRID

ПОПУСТ

18,299ден30,699ден

имање: На залиха

Совршен баланс на највисоко ниво на терморегулација и хигиена која се нуди непрекинато додека спиете ослободени од грижа за алергии и бактерии. Една од најважните карактеристики што треба да ги има еден душек е слобода на телото да се движи од една во друга позиција без да пречи некому.

Составен е од  6 слоја и дебелина на душекот 30цм

1 слој е 1цм  100% вискозен-микрофибер материјал отпорен на бактерии(вискозата е материјал кој е најблиску до памукот,а со тоа и високопроветрувачки)

2 слој е 2цм специјален клеточен сунѓер,еластичен,терморегулационен

3 слој е 6цм високоеластична мемори пена која се адаптира кон самата анатомија на човекот,а истата воедно

ослободува од стрес и истата прави да доколку спие некој до Вас движењата не се пренесуваат

4 слој е 4цм еластичен сунѓер (полиуретанска пена)

5 слој е 14 цм најголемата поддршка каде се сместени индивидуални спирали,завиткани во микрофибер исполнети со мемори пена,поставени во 5 различни нивоа

6 слој е 3 цм полиуретанска пена која му дава стабилност на душекот

Душекот Хибрид е создаден според лиценцирани стандарди и ги поседува меѓународните сертификати ,CERTIPOUR и TEXTILE OCC и истиот има 10 годишна гаранција.

Clear
SKU: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Димензии

190×90, 200×90, 200×140, 200×120, 200×160, 200×180, 200×190