ДУШЕК ALOE VERA ЗА БЕБИЊА

ПОПУСТ

1,499ден

имање: На залиха

ДУШЕК ALOE VERA ЗА БЕБИЊА – 120x60CM

Кога децата добро спијат, тие растат здрави, и физички и психички. Ним им треба здрав душек, бидејќи се разликуваат по тежина и висина.

Во Comodita Home ќе најдете бебешки душек, кој е удобен и издржлив. Дизајниран соодветно за различни фази на развој на најмладите. Се препорачува за периодот кога детето сè уште нема способност за движење.

Прилагодливи на нив во подоцнежните месеци, кога ќе почнат да се движат. Мекиот материјал одговара на детската кожа. Ги чува бактериите и алергиите подалеку, обезбедувајќи здрава средина за нив.