STAIN SOFA CARE 250 ML

ПОПУСТ

499ден

имање: Out stock

Моќен чистач. Продира длабоко во материјалот, ги раствора нечистотиите и овозможува лесно ослободување. Напредната формула, благодарение на силните состојки, брзо ги раствора нечистотиите, ги отстранува дамките без да остави трага. Производот е целосно безбеден за чистење површини. По употреба, се препорачува да се отстранат остатоците со раствор за екстракција. Производот содржи нано честички од сребро и елиминирачи на мириси базирани на компоненти на цинк.
Ризик:
Ниту еден регистриран! Меѓутоа, во случај на иритација на очите или кожата, исплакнете веднаш со многу вода. Доколку е потребен медицински совет, мора да го носите пакувањето со вас за да ја означите содржината.
Производот е дерматолошки тестиран и се покажа како антиалергичен, или со многу мал ефект врз кожата.
Метод на апликација:
Испрскајте директно на чист и сув материјал на растојание од 20см додека површината не се навлажни добро, оставете да делува 30-50 секунди и потоа лесно тријте со мека крпа или четка. Пред употреба, тестирајте ја соодветноста прво на помалку видлива површина. Ако дамката е постојана, повторно испрскајте ја површината на ист начин и сторете го истото со крпа со триење над дамката.

Нема на залиха

SKU: 3907489140357 Категории: ,

Опис

Моќен чистач. Продира длабоко во материјалот, ги раствора нечистотиите и овозможува лесно ослободување. Напредната формула, благодарение на силните состојки, брзо ги раствора нечистотиите, ги отстранува дамките без да остави трага. Производот е целосно безбеден за чистење површини. По употреба, се препорачува да се отстранат остатоците со раствор за екстракција. Производот содржи нано честички од сребро и елиминирачи на мириси базирани на компоненти на цинк.
Ризик:
Ниту еден регистриран! Меѓутоа, во случај на иритација на очите или кожата, исплакнете веднаш со многу вода. Доколку е потребен медицински совет, мора да го носите пакувањето со вас за да ја означите содржината.
Производот е дерматолошки тестиран и се покажа како антиалергичен, или со многу мал ефект врз кожата.
Метод на апликација:
Испрскајте директно на чист и сув материјал на растојание од 20см додека површината не се навлажни добро, оставете да делува 30-50 секунди и потоа лесно тријте со мека крпа или четка. Пред употреба, тестирајте ја соодветноста прво на помалку видлива површина. Ако дамката е постојана, повторно испрскајте ја површината на ист начин и сторете го истото со крпа со триење над дамката.