ЌЕБЕ MICROMINK LICENCE ANGEL

ПОПУСТ

1,499ден

имање: На залиха

Меко ќебе кое ќе го стопли вашето дете. Содржината од микро влакна нуди мекост и повеќе проветрување. Дизајнот е поврзан со природата, со цветови и свежи бои кои на вашата соба и даваат посебен изглед.
Ќебе Micromink Licence Angel 160x220cm

3 на залиха