ЌЕБЕ MICROMINK LACASA

ПОПУСТ

1,299ден1,599ден

имање: На залиха

Ќебе Micromink Lacasa Red димензии 200x20cm и 160x220cm

Clear

Опис

ЌЕБЕ MICROMINK LACASA RED
200X240cm | 160x220cm

Дополнителни информации

димензии

160×220, 200×240