ЌЕБЕ DOUBLE PLUSH THROW

ПОПУСТ

2,199ден

имање: Out stock

Оваа зајачко крзно ви обезбедува меко, луксузно и лесно чувство. Тоновите од беж создаваат едно прекрасно парче. Тоновите од беж создаваат едно прекрасно парче. Оваа зајачко крзно ви обезбедува меко, луксузно и лесно чувство. Тоновите од беж создаваат едно прекрасно парче.

Оваа ќебе е произведено од многу мек материјал како што се микро влакната од двете страни: едната како крзно од зајак и другата со микро влакна од кадифе поради што може да се употребува од двете страни како декоративно ќебе.

Создадете една топла средина во вашиот дом која никогаш нема да сакате да ја напуштите. Направена е да се прилагоди на секој дом, канцеларија или кабина.

Карактеристики:
Влакна со висок квалитет кои се многу меки на допир
Како крзно од зајак
Чувство на кадифе
Мек допир
Проветрувачко
Создадена да се прилагоди на секоја соба од вашиот дом, канцеларија или кабина.
Може да се користи од двете страни како декоративно ќебе.

Нема на залиха