ЌЕБЕ COMODITA SOFT TOUCH

ПОПУСТ

699ден

имање: На залиха

Ќебето Comodita се нуди во 2 бои во две димензии, произведена од мек штоф и полиестер кој држи топлина и не тежи многу.

1 in stock

Опис

Ќебе Comodita Soft Touch 200x160cm