СЕТ ПОКРИВАЧИ ЗА МАСА ALARA 10 ПАР.

ПОПУСТ

3,599ден 2,989ден

имање: На залиха

10 in stock

Опис

Декоративна прекривка за маса Alara 10 пар.

Покривач за маса 160×250 cm

Runner 40×140 cm

Текстилни салфети 8 пар. 40×40 cm