ПЕРНИЦА GEL ANATOMIK

ПОПУСТ

4,209ден 1,199ден

имање: На залиха

60x40x12cm

 

14 in stock

SKU: 5310233007734 Category:

Опис

Перница од мемори-пена во форма на сапун. Овозможува оптимална и природна поддршка за главата, вратот и грбот. Се приспособува на телесната температура и овозможува пријатно чувство и покрај околните амбиентални и надворешни температури.

Гелот во составот овозможува постојана свежина, која е потребна за добар сон.

Присуството на карбонизиран бамбус во навлаката, обезбедува оптимална апсорпција на влага и нејзина неутрализација.

Перница со мемори пена со висока густина

Оваа линија ја има во две форми, во форма на сапун и цервикална перница, каде што поддршката одговара на различни потреби, без оглед на позицијата на спиење. Составот од мемори пена со поголема густина, го намалува притисокот на одредени точки, дава поддршка на главата, рамената и грбот, и обезбедува одлична удобност.