ПЕРНИЦА SENSATION DUAL AIR MASSAGE

ПОПУСТ

1,899ден

имање: Out stock

Перница Sensation Dual Air massage

Out of stock

SKU: 8068020747512 Category:

Опис

Перниците од линијата Comodita-Sensation, со посебни спецификации што не се деформираат, обезбедуваат здрав и регенеративен одмор. Оваа перница е збогатена со уште еден слој за дополнителна мекост. Отворената клеточна структура обезбедува дополнително проветрување.

Перниците се многу внимателно изработени и во внатрешниот и во површинскиот дел, со цел да се реализира производ кој ќе стане синтеза на технологија и удобност, како и на иновација и природа.

Изработена е од SuperSoft Memory, вискоеластичен материјал, за кој се смета дека е 10 пати помек од природниот латекс.

Благодарение на удобните слоеви и на материјалот што не се деформира, перниците од линијата Double ви овозможуваат да одберете која страна од перницата ќе ја користите за спиење.

Перниците од оваа линија совршено се приспособуваат на притисокот на телото, нудејќи одлична удобност. Благодарение на технологијата на производство и на материјалот, овие најсовремени производи самостојно се приспособуваат и се моделираат, давајќи му потпора на телото во која било положба на спиење. Технологијата е фокусирана да ви помогне да пронајдете хармонија за време на одморот.

Дополнителни информации

Karakteristikat

SuperSoft, Anatomik, Ortopedik, Antialergjik, Antibakterial, Vetajroses, Strukture poroze, Mik I ambientit, Aditive biologjik, pa agjent kimikal