ПЕРНИЦА FRESH SAPONETTA SHREDDED

ПОПУСТ

899ден

имање: Out stock

Перница fresh Saponetta Shredded 65x50cm
Страничниот патент од едната страна на перницата овозможува прилагодување на висината на перницата според потребите на конзументот.

Out of stock

SKU: 3902049440816 Категории: ,

Опис

Изберете ја вашата омилена перница и почувствувајте ја удобноста додека легнувате на неа. Само-проветрувачка перница која нуди свежина и средина подалеку од бактерии и алергии. Дизајнот ‘saponetta’ нуди посебна поддршка за сите тие кои сакаат да спијат странично.

  • Изберете ја вашата омилена перница и почувствувајте ја удобноста додека легнувате на неа.
  • Навлаката содржи влакна од гел и нуди безбедна средина за спиење без прашина, алергии и највисоко ниво на терморегулација.
  • Изработена е од мемори пена која се прилагодуваа на висината на која спиете преку страничниот патент на обвивката која содржи влакна за регулирање на температурата.
  • Дизајнот со материјал 3D MESH овозможува перницата да има редовно проветрување и отстранување на влагата.
  • Дизајнот ‘saponetta’ нуди посебна поддршка за сите тие кои сакаат да спијат странично.
  • Соодветната цврстина и издржливост овозможуваат да не се изобличи и да се прилагоди кога се менува положбата на спиење.

Изработена е од мемори пена која се прилагодуваа на висината на која спиете преку страничниот патент на обвивката која содржи влакна за регулирање на температурата Нуди поддршка за вратот и за рбетниот столб да стои правилно.

Навлаката содржи влакна од гел и нуди безбедна средина за спиење без прашина, алергии и највисоко ниво на терморегулација.

Навлаката содржи 3D MESH систем за странично проветрување. Дизајнот ‘saponetta’, е најдобар избор за сите кои спијат на страна. Навлаката може да се отстрани и пере.

Дизајнот со материјал 3D MESH овозможува перницата да има редовно проветрување и отстранување на влагата. Перницата е полнета со мемори пена, нудејќи можност за само- формирање согласно физичките карактеристики.