ПЕРНИЦА FRESH CLASSIC SHREDDED

ПОПУСТ

777ден

имање: Out stock

Почувствувајте ја мекоста додека лежите на самопроветрувачката перница, која дава чувство на свежина и ги отстранува бактериите подалеку од вас. Овој модел се прилагодува на сите положби на спиење. Составена е од Memory пена.

  • Навлаката содржи влакна од гел за регулирање на температурата.
  • Материјалот 3D MESH кој се наоѓа на едната страна на навлаката служи за зголемување на проветрувањето.
  • Навлаката може да се отстрани и пере.
  • Перница изработена од Memory пена, која има неверојатна способноста на само моделирање согласно вашите физички особини.
  • Соодветната цврстина и издржливост овозможуваат да не се изобличи и да се прилагоди кога се менува положбата на спиење.

Овозможува подобра циркулацијата на крвта и помага да се најде посакуваната положба на спиење. Нуди поддршка за вратот и за рбетниот столб да стои правилно.

Навлаката содржи влакна од гел и нуди безбедна средина за спиење без прашина, алергии и највисоко ниво на терморегулација.

Дизајнот со материјал 3D MESH овозможува перницата да има редовно проветрување и отстранување на влагата.

Димензии: 50x60cm.

Нема на залиха

SKU: 3902049440823 Категории: ,