ПЕРНИЦА ECO BIO MASSAGE FORATO

ПОПУСТ

4,819ден 1,799ден

имање: Out stock

Перница Eco Bio Massage Forato

Out of stock

SKU: 8068020747581 Категории: ,

Опис

Оваа линија е посветена на љубителите на природата. Линиите Комодита био и Еко-био се развиени за да обезбедат „еколошка удобност“, бидејќи тие се составени од биолошки материјали и регенеративни лековити билки, комбинирани со мекоста на мемори-пената GreenBio и EcoBio. Исклучителна мешавина за оние што ја сакаат природата. Перниците се многу внимателно изработени и во внатрешниот и во површинскиот дел, со цел да се добие производ што ќе стане синтеза на технологија и удобност, како и иновација и природа.

Изработена е од SuperSoft Memory, вискоеластичен материјал, за кој се смета дека е 10 пати помек од природниот латекс.

Дополнителни информации

Karakteristikat

Antialergjik Antibakterial I bute Veteajroses Anatomik Strukture poroze Aditive biologjike, pa agjent kimikal Ortopedik Mik i ambientit