ПЕРНИЦА CLEAN SAPONETTA

ПОПУСТ

4,819ден 1,899ден

имање: На залиха

Кога благосостојбата значи хигиена и практичност, размислуваме за чиста меморија, кога перформансите на мемориската пена се комбинираат со можноста за чистење во машината за перење на 30G. Ова значи дека дава предност да го измиете секогаш кога ви треба. Доаѓа: димензион 72 х 42см

11 in stock

SKU: 8068020748151 Category:

Дополнителни информации

Karakteristikat

Anatomik Ortopedik Antialergjik Antibakterial Veteajroses Strukture Poroze Mik i ambientit