ПЕРНИЦА BIO DUAL AIR MASSAGE

ПОПУСТ

4,819ден 2,069ден

имање: На залиха

Перница Bio Dual Air Massage

19 in stock

SKU: 8068020747529 Category:

Опис

Перницата Double Bio Massage, со посебни спецификации поради кои не се деформира, обезбедува здравје и одмор што ќе ве регенерира. Збогатена е со есенцијални масла и лековити билки, кои обезбедуваат релаксација и даваат добар сон. Се препорачува за луѓе со висока чувствителност кои имаат проблематична кожа.

Перницата е составена од SuperSoft Мемори материјал, кој е високоеластичен, за кој се смета дека е 10 пати помек од природниот латекс.

Благодарение на удобните слоеви и материјалот што не се деформира, перниците од линијата Double ви овозможуваат да одберете која страна од перницата ќе ја користите за спиење.

Перниците од оваа линија совршено се приспособуваат на притисокот на телото, нудејќи одлична удобност. Благодарение на технологијата на производство и материјалот овие најсовремени производи самостојно се приспособуваат и се моделираат, давајќи му потпора на телото во која било положба на спиење. Технологија е фокусирана да ви помогне да пронајдете хармонија за време на одморот.