ПЕРНИЦА CLASSIC CONTOUR

ПОПУСТ

1,199ден 299ден

имање: На залиха

Класична контурирана перница 50×70цм.

8 in stock

SKU: 5310233001329 Категории: ,

Опис

Перница полнета со полиуретанска пена, со анатомски особини и можност за ремоделирање. Дефинирани контури и асиметрично шиење кое нуди можност за користење на двете страни. Одлична подршка на вратот и главата. Навлаката е составена од полиестерски влакна кои овозможуваат самопроветрување на целата перница.