ГЕЛНА ПЕРНИЦА ЗА ПОДДРШКА НА ВРАТ

ПОПУСТ

799ден

имање: На залиха

Опуштете го вашето тело кога патувате со перницата за поддршка на вратот, во комбинација со освежувачкиот ефект. Перницата се обликува според обликот на вашиот врат, за ослободување на точките на притисок и правилно порамнување на вратот. Освежителниот слој на интегрираниот гел одозгора ја апсорбира телесната температура и ве одржува свежи и смирени.

  • Поддршка за вратот за време на патување или за удобност во домот.
  • Ортопедскиот дизајн ги поддржува главата, вратот и рацете.
  • Освежителен слој со интегриран гел на подлогата со мемориска пена за да се дистрибуира топлината низ подлогата.
  • Memory пената рамномерно ја распределува тежината на главата и вратот.
  • Обвивка од бамбусови влакна што може да се перат.

Димензии: 30x29x29cm.

SKU: 3907489190031 Категории: ,