COMODITA ДЕКОРАТИВНА ПРЕКРИВКА ЗА СТОЛИЦА

ПОПУСТ

499ден 99ден

имање: Out stock

Comodita декоративна перница за столица 45x45x4см

Comodita Home ви ги претставува новите додатоци за вашата соба.
Comodita декоративна прекривка за столица 45x45x4 см – уникатен декор кој внесува свежи бои во вашата околина.
Совршен избор за домот и за угостителски објекти.
Изработени од висококвалитетен материјал кој нуди мекост и удобност.
Направена е за да стои стабилно на столица без да мрдне.
Направена е за да стои стабилно на столица без да мрдне.

Out of stock