СТАКЛЕН САД ЗА САЛАТА DIA

129ден

имање: На залиха

Стаклен сад за салата дијаметар 175мм

9 на залиха

SKU: 8719202943702 Категории: ,

Опис

Стаклен сад за салата дијаметар 175мм