СТАКЛЕН САД ЗА САЛАТА – DIA

69ден

имање: На залиха

Стаклен сад за салата дијаметар 12см

8 in stock

SKU: 8719202943672 Категории: ,

Опис

Стаклен сад за салата дијаметар 12см