СЕТ ЧИНИИ SATIN GARDEN

ПОПУСТ

18,999ден

имање: Out stock

Содржина:
12 чинии за јадење
12 чинии за супа
12 мали чинии
12 мали длабоки чинии
6 филџани за чај
6 тацни за филџани за чај
6 филџани за кафе
6 тацни за филџани за кафе
1 длабока чинија
1 голема овална чинија
2 мали овални чинии
Чајник со капак 1+1
Сад за шеќер со капак 1+1
Бокал за млеко или крем 1
Сад за сос со капак 1+1
Сад за супа со капак 1+1
Соларник 2+2

Нема на залиха

SKU: 5310233003712 Категории: ,

Опис

Bone Porcelan е изработен од хибридизација на hard-paste Porcelano (Бел порцелан) и пепел од коски на бивол. Употребата на садови со таков материјал има предности и бенефиции, преку кои се разликува од другите. Употребата на садови од ваков материјал има свои предности, кои ги прават посебни.

Таквиот материјал е неверојатно јак и многу поиздржлив од самиот порцелан (заради содржината на пепел од коските на бивол). Оваа значи дека по случаен пад можноста на пукање или кршење е многу помала во споредба со садовите од порцелан.

Bone Porcelan има бела боја која има млечна нијанса, што исто така го прави поразличен од самиот порцелан.

Пепелта која се наоѓа во самата содржина на садовите, им дава уникатност и транспарентност овозможувајќи светлината да помине низ нив и тие да имаат префинет изглед