СЕТ ЧИНИИ GOLDEN GARDEN

ПОПУСТ

16,999ден

имање: На залиха

Bone Porcelan е составен од Hard-Paste Porcelano (бел порцелан) и пепел од коските на волот. Употребата на садови од ваков материјал има свои предности, кои ги прават посебни.

Изработени се од ваков исклучителен јак материјал и многу поиздржлив од самиот порцелан (поради содржината на пепел од коските на вол). Оваа значи дека по случаен пад можноста на пукање или кршење е многу помала во споредба со садовите од порцелан.

Bone Porcelan има бела боја која има млечна нијанса, што исто така го прави поразличен од самиот порцелан.

Пепелта која се наоѓа во составот на садовите им дава на садовите уникатна боја и садовите се потранспарентни овозможувајќи поминување на светлото преку садот, а сево ова на садот му дава елегантен изглед.

10 in stock

SKU: 5310233005259 Категории: , ,

Опис

Сетот содржи 89 парчиња:

 • 12 чинии за јадење
 • 12 чинии за супа
 • 12 мали чинии
 • 12 мали длабоки чинии
 • 6 филџани за чај
 • 6 тацни за филџани за чај
 • 6 филџани за кафе
 • 6 тацни за филџани за кафе
 • 1 длабока чинија
 • 1 голема овална чинија
 • 2 мали овални чинии
 • Чајник со капак 1+1
 • Сад за шеќер со капак 1+1
 • Бокал за млеко или крем 1
 • Сад за сос со капак 1+1
 • Сад за супа со капак 1+1
 • Соларник 2+2