СЕТ ЧИНИИ FRAME

ПОПУСТ

18,999ден

имање: Out stock

Bone Porcelan е составен од Hard-Paste Porcelano (бел порцелан) и пепел од коските на волот. Употребата на садови од ваков материјал има свои предности, кои ги прават посебни.

Изработени се од ваков исклучителен јак материјал и многу поиздржлив од самиот порцелан (поради содржината на пепел од коските на вол). Оваа значи дека по случаен пад можноста на пукање или кршење е многу помала во споредба со садовите од порцелан.

Bone Porcelan има бела боја која има млечна нијанса, што исто така го прави поразличен од самиот порцелан.

Пепелта која се наоѓа во самата содржина на садовите, им дава уникатност и транспарентност овозможувајќи светлината да помине низ нив и тие да имаат префинет изглед

Нема на залиха

SKU: 5310233003705 Категории: ,

Опис

Содржина:

12 чинии за јадење
12 чинии за супа
12 мали чинии
12 мали длабоки чинии
6 филџани за чај
6 тацни за филџани за чај
6 филџани за кафе
6 тацни за филџани за кафе
1 длабока чинија
1 голема овална чинија
2 мали овални чинии
Чајник со капак 1+1
Сад за шеќер со капак 1+1
Бокал за млеко или крем 1
Сад за сос со капак 1+1
Сад за супа со капак 1+1
Соларник 2+2