СЕТ ЧИНИИ KELEBEK

ПОПУСТ

18,999ден

имање: Out stock

Bone Porcelan е составен од Hard-Paste Porcelano (бел порцелан) и пепел од коските на волот. Употребата на садови од ваков материјал има свои предности, кои ги прават посебни.

 • Изработени се од ваков исклучителен јак материјал и многу поиздржлив од самиот порцелан (поради содржината на пепел од коските на вол). Ова значи дека по еден случаен пад можноста за пукнатина или кршење е многу помала во споредба со порцеланскиот сад.
 • Bone Porcelan има бела боја која оди кон нијанса на млечна боја, која го прави да одвои од самиот порцелан.
 • Пепелта која се наоѓа во составот на садовите им дава на садовите уникатна боја и садовите се потранспарентни овозможувајќи поминување на светлото преку садот, а сево ова на садот му дава елегантен изглед.

Нема на залиха

SKU: 5310233007918 Категории: ,

Опис

 

Сетот содржи 89 парчиња:

 • 12 чинии за јадење
 • 12 чинии за супа
 • 12 мали чинии
 • 12 мали длабоки чинии
 • 6 филџани за чај
 • 6 тацни за филџани за чај
 • 6 филџани за кафе
 • 6 тацни за филџани за кафе
 • 1 длабока чинија
 • 1 голема овална чинија
 • 2 мали овални чинии
 • Чајник со капак 1+1
 • Сад за шеќер со капак 1+1
 • Бокал за млеко или крем 1
 • Сад за сос со капак 1+1
 • Сад за супа со капак 1+1
 • Соларник 2+2