СЕТ ЧИНИИ BIANCA 89 ПАР.

ПОПУСТ

18,999ден

имање: Out stock

Нема на залиха

SKU: 5310233007895 Категории: ,

Опис

Bone Porcelan е составен од Hard-Paste Porcelano (бел порцелан) и пепел од коските на волот. Употребата на садови од ваков материјал има свои предности, кои ги прават посебни.

  • Изработени се од ваков исклучителен јак материјал и многу поиздржлив од самиот порцелан (поради содржината на пепел од коските на вол). Ова значи дека по еден случаен пад можноста за пукнатина или кршење е многу помала во споредба со порцеланскиот сад.
  • Bone Porcelan има бела боја која оди кон нијанса на млечна боја, која го прави да одвои од самиот порцелан.
  • Пепелта која се наоѓа во составот на садовите им дава на садовите уникатна боја и садовите се потранспарентни овозможувајќи поминување на светлото преку садот, а сево ова на садот му дава елегантен изглед.