СЕТ ПОКРИВАЧИ ЗА МАСА ALARA 10 ПАР.

ПОПУСТ

2,299ден

имање: На залиха

ПРЕКРИВКА ЗА МАСА ALARA – 10 ПАРЧИЊА
ОПИС
Декоративна прекривка за маса Alara 10 пар.
Покривач за маса 160×250 см.
Runner 40×140 см.
Текстилни салфети 8 пар. 40×40 см.

10 на залиха