ТАВА ЗА ПАЛАЧИНКИ RIVIERA

ПОПУСТ

1,098ден 599ден

имање: На залиха

Comodita Kitchen ја донесува линијата за тави од ривиера, линија во која најпопуларните традиционални кулинарски вредности се вклопуваат совршено со најновата технологија за развој на опрема изработена во Италија, како што е обвивката за внатрешни работи ARTECH STONE.

3 in stock

SKU: 8003703158285 Категории: ,

Опис

Тава за палачинки Riviera 25 cm.

 

Comodita Kitchen ја донесува линијата за тави од ривиера, линија во која најпопуларните традиционални кулинарски вредности се вклопуваат совршено со најновата технологија за развој на опрема изработена во Италија, како што е обвивката за внатрешни работи ARTECH STONE.