ДЛАБОКО ТАВЧЕ ЗА ПРЖЕЊЕ RIVIERA

ПОПУСТ

1,159ден

имање: Out stock

Comodita Kitchen ја донесува линијата за тави од ривиера, линија во која најпопуларните традиционални кулинарски вредности се вклопуваат совршено со најновата технологија за развој на опрема изработена во Италија, како што е обвивката за внатрешни работи ARTECH STONE.

Out of stock

SKU: 8003703158315 Категории: ,

Опис

ДЛАБОКО ТАВЧЕ ЗА ПРЖЕЊЕ RIVIERA 28 cm